11-09-2018 | NIEUWS 5 - Laat kinderen extra bewegen op school

We worden er allemaal steeds meer bewust van dat kinderen meer moeten bewegen op school, niet alleen voor de gezondheid, maar ook voor verbetering van de leerprestaties. Meerdere onderzoeken wijzen dat ... Lees meer »

14-01-2017 | NIEUWS 4 - Artikel over bewegen van de PO raad

Move Education verscheen in een artikel van de PO-raad, hierin werd Jasmijn geinterviewd van Move Education. Hieronder vindt u de link naar het artikel;  Artikel PO-raad... Lees meer »

01-01-2017 | NIEUWS 3 - Genoeg bewegen

Beweegt uw kind voldoende? Voldoende beweging helpt je kind een gezond gewicht te houden. Per dag heeft je kind minimaal 1 uur matige tot intensieve beweging nodig. Dat wil zeggen: dat hij er moe van ... Lees meer »

01-12-2016 | NIEUWS 2 - Schermtijd

Beperk ook de hoeveelheid tijd dat je kind stilzit achter de televisie, computer, telefoon of tablet: maximaal 2 uur is een goede richtlijn, minder is dus ook goed! Veel televisiekijken kan leiden ... Lees meer »

01-11-2016 | NIEUWS 1 - Genoeg slaap

Kinderen die weinig slapen hebben meer kans op overgewicht. Door slaaptekort raken hormonen uit balans, waardoor het kind minder duidelijk voelt wanneer het verzadigd is en wanneer het juist trek heeft. Te ... Lees meer »